Rookhout

Alder

Alder is een zachtere houtsoort en geeft iets minder rook af tijdens de verbranding. De bekende naam die je op de verpakking ziet is alder (elzenhout). Alder is zeer geschikt om zalm te roken.

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkooppunt


Beukensnippers 

Beuken minder harde soort maar geeft een lekkere smaak aan vlees en vis. Door veel beukensnippers te gebruiken word het vlees of vis roodachtig tot bruin. De bast is eventueel mee te roken.

image

Verkooppunt


Cedersnippers

Red ceder je kunt er kort mee roken maak het goed nat met water het geeft een hele lekkere smaak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkooppunt


Maple

De zoete fruitige rook van appel gaat perfect in combinatie met gevogelte de huid kleurt mooi donkerbruin sterke rook aroma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkooppunt


Mesquitesnipers

Kruidig en een aardige aroma. Goed met rundvlees, vis, kip. De rook zal wrang tot bitter na gelang men het laat roken. Niet iedereen vind het lekker de smaak van mesquite. Geeft veel warmte af bij verbrandingsproces.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkooppunt


Olijfhout

20140310_115910

Dit gedroogd olijfhout geeft een geweldig aroma van olijven aan gerechten. Met deze rookchunks kan u uw gerechten een rookaroma geven, past bij alle gerechten vooral vleesgerechten. U gebruikt dit als aroma op een houtskoolbarbecue of op een gasbbq. Rook uw barbecue gerechten met een uniek aroma en proef het verschil!

 Verkooppunt


Gerookt Sinaasappel hout

point-virgule-gerookt-sinaasappel-hout

Dit sinaasappelhout is afkomstig uit het Westen van Marokko. Elk jaar worden de sinaasappelbomen gesnoeid om de bomen te verjongen en gezond te houden. Het snoeihout wordt verzameld en gesorteerd. Het gaat hier dus om volledig gerecycleerd hout. De meest ecologische oplossing voor uw barbecue! Dit delicate hout heeft een licht rookaroma dat niet overheersend is en heel goed past bij alle gerechten, in het bijzonder bij wit vlees, lam en visgerechten.


Vuurkruiden

Aromatisch kruidemengsel om bbq gerechten exstra smaak en geur te geven. Stooi een handje vuurkruidenover de goeiende koelen. Ingredienten rozemarijn, tijm, marjolein, pepebolletjes enz.

20140601_203751[1]

 Verkooppunt


 

Waneer is het gaar ?

tempie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s